Lezingen in Ter Aar

!Triggr heeft een aantal interessante lezingen op het programma staan in 2018.

Henk Jan Habermehl vertelt op dinsdag 23 januari over de verhalen die hij tegenkwam tijdens zijn genealogische onderzoeken. De titel “Van wie ben jij er een?” wekt nieuwsgierigheid.

Op woensdagavond 21 februari komt Jaap Hoogendoorn ons weer boeien met verhalen over klassieke muziek. Zijn kennis is onuitputtelijk en deze keer vertelt hij over muziek die bekende schrijvers in hun boeken en verhalen gebruiken. De lezing “Wat muziek met mensen doet.” is zeer de moeite waard.

De polders zijn niet uit het Hollandse landschap weg te denken en Henk Jan Habermehl vertelt over de historie en het heden in de lezing: “Poldergeschiedenis van het Groene Hart“. Je bent van harte welkom op dinsdagavond 20 maart 2018 om 20:00 uur.

Tot slot is de lezing over gebruiken en verhalen van vroeger een must om bij te zijn. Henk Jan Habermehl vertelt vermakelijke en vergeten verhalen over vroeger in de lezing: “Begin nooit een verhaal over vroeger” op dinsdagavond 29 mei 2018.

Alle lezingen starten om 20.00 uur en je kunt je nu al opgeven.

2017-11-17T12:00:46+00:00