Schrijfcafé onder leiding van Berdie Bartels

Doe jij ook mee aan ons Schrijfcafé?

In deze inspirerende workshop op zaterdagmiddag 21 april schrijf je een tekst bij een beeld. Die tekst plaats je vervolgens, met behulp van stempels, stiften, schaar en lijm, in het beeld, zodat ze elkaar versterken en samen één geheel vormen.

Ervaring met schrijven of beeldend werken is niet nodig: we gaan geen ingewikkelde, hoogdravende dingen doen. In tegendeel zelfs: we gaan het zo simpel mogelijk houden want volgens Berdie is less juist more. We gaan veel schrijven maar vooral ook veel schrappen, net zolang tot er geen woord teveel meer staat. En iedereen, ja echt iedereen, gaat uiteindelijk naar huis met een zelfgemaakt ‘eigen-tekst-in-beeld-kunstwerk’. Gegarandeerd.

De resultaten van de workshop in 2017 kun je hier zien. De workshop wordt verzorgd door Berdie Bartels. Zij schrijft kinderboeken en maakt poëzie voor jong en oud. Beeld is een belangrijke inspiratiebron voor haar. Die beelden maakt ze vaak zelf, maar ze werkt ook regelmatig samen met andere kunstenaars.

 

 

2018-03-25T13:45:49+00:00