Kunstweek – voorproefje

Stichting !Triggr Kunstweek 2018 in Ter Aar en Langeraar
 
Het wordt een heel mooie Kunstweek.
 
De Kunstweek is vanaf zaterdag 23 juni 2018 tot en met zondag 1 juli.
De Kunstweek wordt voorafgegaan door een superleuke 2-daagse Schilderworkshop. Deze bestaat uit twee dagen en staat onder leiding van Anja Spooner. 
 
Het aantal expositieplekken is uitgebreid, we zitten tegen de 30 plaatsen. Je kunt nu gaan wandelen of fietsen van Ter Aar naar Langeraar. Loop dan tussendoor ook nog even binnen bij kwekerij de Kleerkast. Daar zal je ook mooie kunst tegenkomen. Het soort kunst is ook uitgebreid. Je kunt tegenkomen: olieverfschilderijen, een musical, keramiekkunst, een supboard, een koor-optreden, kunstopkarton, fotokunst, schilderijen ‘á la van Gogh’, twee schildergroepen, aquarellen, wildbrei-objecten, etsen, etc etc.
 
Op zaterdag 23 juni is in ieder geval de opening van de Kunstweek. Om 13:00 opent burgemeester Buijserd deze bijzondere Kunstweek, georganiseerd door stichting !Triggr. Na deze officiele opening zingt het Castellumkoor uit Alphen aan den Rijn met een uiteenlopende variatie aan liedjes. 
2018-05-27T17:48:37+00:00