Voor stichting !Triggr is de 3de Kunstweek een groot succes geweest. Het was mede aan de inzet en bijdragen van het koor, de exposanten, bedrijven / organisaties / kerken met expositieplekken, vrijwilligers, ParkVilla-docenten, de basisscholen en sponsoren te danken.

De dorpskernen Ter Aar en Langeraar zijn einde juni 2018 een volle week lang toebedeeld geweest met aparte, mooie kunst.

Stichting !Triggr heeft veel van haar doelstellingen gehaald: een grotere variatie aan kunst, meer deelnemers, meer basisscholen, meer expositieplekken en een langere duur van de exposities.

De variatie aan kunst sprak tot de verbeelding: foto-kunst, keramiek, schilderijen vervaardigd op basis van olieverf, acrylverf en op waterbasis en schilderijen met gemengde technieken. We hadden bovendien etsen, quilts, basisschoolkunst, wildbreikunst, we hadden kunstkamers met kunst van docenten en cursisten, we hadden kunst ‘uit het Gooi’, we hadden een musical, een koor, plastic kunst en ga zo maar door. Hopelijk zonder iemand te vergeten, waren wij van mening dat de variatie aan kunst zeker gelukt was.

Dat het een mooie Kunstweek was geweest, sprak ook uit het feit dat er veel kunst verkocht is.

We hopen dat een ieder die dit jaar met plezier heeft meegedaan, zijn of haar bijdrage heeft geleverd, volgend jaar ook weer mee wil doen.

Met vriendelijke groet van de !Triggr Kunstweek-commissie, Ter Aar