Haken voor Gambia baby’s

We gaan haken voor baby’s in Gambia, doe jij mee?

Een poosje geleden zijn we benaderd door een organisatie die geld en materialen inzamelt voor baby’s, geboren in Gambia. Ze vroegen ons, of we met de wol en katoen die we gekregen hadden voor de Kunstweek van 2018, iets bijzonders wilden doen. Ze vroegen ons of we mutsjes voor Gambia baby’s wilden haken. Het antwoord was: ‘Ja, dat willen wij wel’. Het leek ons ook een mooi idee om dat bijvoorbeeld tijdens het maandelijkse Haakcafé te doen.

We hebben een (gratis) Haakcafé, elke derde woensdag in de maand, daar kun je bij aansluiten. Het Haakcafé is van 09:00-11.00 uur.
Wil je meedoen met het haken voor Gambia, dan de volgende info:

Een baby hoofdje is gemiddeld 35 cm in omtrek. Het kan/mag verschillen qua maat. De babymutsjes zijn voor kleine en grote baby’s. Bijgevoegd is een foto met twee babymutsjes. Je kunt een geprint exemplaar bij stichting !Triggr aan de Middelweg 5 komen ophalen. Op het creme-witte bureau liggen ze.

Basispatroon babymutsje van een lapje pdf

Basispatroon babymutsje in het rond pdf

 

 

 

 

 

2018-10-18T09:26:59+00:00