Heerlijk ontspannende Workshop ‘Schilderen met hart en ziel’

Op woensdag 19 december 13:30-16:00 uur is er een heerlijk ontspannende workshop ‘Schilderen met hart en ziel‘. Deze workshop wordt begeleid door Ellen Metselaar van Rust en Ruimte.

Alle activiteiten van het dagelijks leven zorgen ervoor dat je vaak amper toekomt aan jezelf. Je hebt het druk, houdt vele ballen hoog of het kost je moeite om ‘nee’ te zeggen. Het gevolg daarvan is dat je stress ervaart, je onrustig voelt of last hebt van vermoeidheid.

Schilderen op doek helpt om uitdrukking te geven aan jouw binnenwereld. Wat gaat er onbewust in je om? Welke gedachten en welke gevoelens ervaar je? Wat maakt dat je door blijft rennen? Het helpt ook antwoorden te vinden op deze vragen en te gaan denken in oplossingen en mogelijkheden.

De workshop omvat verschillende onderdelen: ademhaling- en ontspanningsoefeningen, bewustwording en creatieve expressie. Het schilderen zelf geeft rust en het gaat niet om het resultaat (doel), wel om de weg er naar toe (middel). Je gaat als het ware op een afstand naar jezelf kijken. Tenslotte geeft het kleurgebruik ook informatie. Al met al een creatieve en zinvolle manier om energieker, rustiger en vrolijker in het leven te staan.

Overige informatie:
* Je hebt geen ervaring of talent nodig;
* Maximaal 6 deelnemers;
* Duur ca. 2,5 uur;
* Inclusief alle materialen;
* Kosten € 27,50 per persoon

2018-11-23T11:37:34+00:00