Wat was het een mooie Jeugddag, 4 januari 2019 bij stichting !Triggr in Ter Aar. Het Fortnite toernooi was dubbel uitverkocht, er werd geschilderd, armbandjes werden geknoopt, er werd met lego gespeeld, er was een circusschool, een heerlijke stoelmassage wachtte op je en er werd zelfs gewerkt. Er werd soms een dagje uit van gemaakt. Vader / moeder met laptop, en zoon (meestal) bezig met het spannende Fortnite toernooi. Er deed 1 meisje mee, tegen 47 jongens. Het Fortnite toernooi was professioneel en goed georganiseerd door Mars Game Events.

Fortnite toernooi details: er waren ‘s ochtends net geen Victory Royals, ‘s middags wel: 3 stuks.

De prijswinnaars van het ochtendtoernooi waren: 1. Milan Lok, 2. Laurens Veninga, 3. Jasper van Rijn
De prijswinnaars van het middagtoernooi waren: 1. Jayden Vakkers, 2. Calvin Vakkers, 3. Jasper Bouwma