Gratis boeken / minibieb / LFL / boekenkast

We krijgen enorm veel boeken. Waarvoor we heel dankbaar zijn. Deze kunnen vaak als mooie aanvulling / invulling dienen voor onze 2 minibiebs, de little free libraries. Boeken vanuit deze kast kun en mag je gratis meenemen, hoef je niet meer terug te brengen, mag wel maar hoeft dus niet. Het mooiste is eigenlijk wanneer je iemand anders weer enthousiast kunt maken om ook een boek te gaan lezen. Of je geeft het boek door. Of je legt hem, op reis, in de volgende minibieb / little free library.

Zoals gezegd: wij krijgen er heel veel. Te veel inmiddels. En het kost ons veel moeite en veel energie om de (te oude en niet meer leuk om te lezen) boeken eruit te houden en te halen. Om die reden moeten we nu echt selectief gaan zijn: breng alsjeblieft alleen boeken die je zelf ook nog graag zou willen lezen. Niet te oud, te bruin of te vergaan!

2019-01-30T14:56:19+00:00