Ladies Only PubQuiz winnaars: team ‘De Kampjes’

De eerste Ladies Only PubQuiz op zaterdag 9 februari van stichting !Triggr in Sportcentrum Nieuwkoop was met recht een succes. Muriel van SCN had voor een gezellig welkomstdrankje gezorgd. Meer dan 100 dames namen plaats aan de tafels. Klaar voor een avondje pubquizen.

Frank, al voor het 4de jaar, met superinzet bezig voor stichting !Triggr had deze keer weer een superleuke Quiz gemaakt. Frank en gastpresentator Deirdre stelden de zorgvuldig samengestelde vragen. Een mooie-mannen-ronde kon natuurlijk niet ontbreken. Muriel zorgde tussendoor voor 2 hapjesrondes en de jury haalde ijverig de briefjes op en telde de punten. Het was lang een spannende race, want team ‘Meer pub dan quiz’ ging lange tijd aan kop. De ‘petje-op-petje-af’ ronde was weer goed en de winnaar ging er met de !Triggr taart vandoor. Deze was gesponsord door bakker Tersteeg.

Uiteindelijk ging de team ‘De Kampjes’ er met de hoofdprijs vandoor: een mooie high tea bij de Sfeerstal. De goodiebags werden na afloop aan iedere tafel uitgedeeld. Frank, Deirdre, Muriel en collega, Claudia, Nico, Chloe bedankt! Tot de volgende PubQuiz: 17 mei in de Vlinder.

2019-02-10T22:51:23+00:00