Voorjaarsvakantie!

Ja! Na de kerstvakantie voelt het soms als bikkelen, doorbijten, na een heel gezellige periode met kerstmis, oud-en-nieuw feestjes etc. Dan moet je in januari gewoon weer aan de slag….

Gelukkig is het bijna voorjaarsvakantie. Ín de voorjaarsvakantie is er bij stichting !Triggr een superleuke Oma-Kleinkind schilderworkshop, daar zijn nog maar een paar kaartjes voor. In de voorjaarsvakantie zijn er ook 2 klankmeditaties, namelijk op woensdag 28 februari om 20:00 uur en op donderdag 29 februari om 10:00 uur. Daar zijn ook nog maar een paar kaartjes voor. In de voorjaarsvakantie wordt er op donderdag 28 februari ook weer ge-schoonwandeld vanaf de Middelweg 5 in Ter Aar, door Ter Aar heen. Met Joost, met grijpers. Start 09:00 uur.

Ná de voorjaarsvakantie starten er weer een aantal leuke cursussen en zijn er interessante avonden te bezoeken bij stichting !Triggr. Zo kun je een (door-)start maken met de Gemengde Schildertechnieken – cursus, de aquarelcursus, de stoelyoga gaat weer verder, er zijn weer (en nog steeds) drumlessen, goed bezochte gitaarlessen en pianolessen.

Op dinsdag 12 maart is er bij stichting !Triggr weer een interessante avond van Duurzaam op Dinsdag. Dit keer gaat het over bladbokashi. Marcel Eilers kan je er alles over vertellen.

Er zijn allerlei soorten yoga: kinderyoga, ouder-kindyoga, yin yoga en hatha yoga, zwangerschapsyoga. En er is natuurlijk Tai Chi.

De Groene Hart Fietsgroep fietst weer op vrijdag 8 maart, Groene Hart Wandelgroep wandelt gewoon 2 keer per maand door, het Haakcafé is er weer op 6 maart. Op 15 maart is er een gezellige NLDoet-dag! Kom jij mee schilderen voor !Triggr?

Op zaterdag 23 maart is er een Dikke Dames Schilderworkshop. Héél leuk. Er zijn nog maar een paar tickets….

Op dinsdagavond 26 maart is er een Brexit-lezing, superspannend in die tijd natuurlijk. Van Walter Pfeil.

 

 

 

 

2019-02-12T11:52:22+00:00