!Triggr Kunstweken 19 juni tot en met 3 juli

!Triggr Kunstweken 19 juni tot en met 3 juli

De !Triggr Kunstweken zijn van 19 juni tot en met 3 juli 2021 in Ter Aar. Het thema van dit Kunstweken-jaar is tweeledig. Het gaat om ‘bloemen’ en ‘vier het leven’.

Op meer dan 20 plekken in Ter Aar (centrum, de Gereformeerde en de Hervormde kerk en Lek Tuinmaterialen) en Langeraar (Aeresteijn) kun je kunst en dichtkunst zien, lezen en bekijken. Onder meer van: Aad Kouwenhoven, Anja Spooner Dekker,  Ben Koppelman, Bert Post, Bloemveertje, Brunette van Eijseldijk, Carla Bosman, Claudia Toonen, Claudia Vink, Edith Rachel Cohen, Ger Bonninga,  Hedi Hegeman, Jans Verduijn, Jazz de Jong (@Straatgedichtje), Leo van Klink, Liselotte van der Zwet, Margo van der Vaart, Mariette du Maine, Marijke van Aalst, Michiel Struik (@Kluyzenaer), Nell Hillebrand, Ronald Wijnia (@Taaltriggert), Saskia Versluis – Hölscher, Stephanie van der Beek, Tessa Engelberts, Wichard de Krijger (@Krijgerij).

De jeugd heeft ook altijd een belangrijke plaats tijdens de Kunstweken. Er zijn 5 verschillende groepen die middels hun eigen kunstzinnige project een mooi kunstwerk aanleveren. In het pand van stichting !Triggr vind je: de overzichtstentoonstelling, de jeugdkunstwerken plus 12 andere kunstenaars, kunstmaker en dichters.

Op zaterdag 26 juni zal er midden op het plein een handspingroep te vinden zijn, kun je samen met (Jazz de Jong) @Straatgedichtje dichten en tekenen. Van 11:00-12:00 uur. Neem je eigen stoepkrijt mee! De volle twee weken kun je, op het Lindeplein, een schilderij – in 4 delen – van Mariette du Maine bekijken. Je kunt in de weekenden een workshop boeken bij Valentine Juweliers in Ter Aar. Tijdens de zaterdagen van de !Triggr Kunstweken is er een spulletjesmarkt tegenover de Hervormde kerk. De openingstijden van deze spulletjesmarkt zijn: 19 juni 13-15 uur, 26 juni 10-14 uur, 3 juli 10-14 uur.

Corona

Iedere locatie volgt zijn of haar eigen coronaregels. Een regel kan dus per locatie anders zijn. Let goed op winkels waar je met een maximum aantal mensen binnen mag zijn. Daar waar mogelijk hangt of staat de kunst in het raam / de etalage.

Pin It on Pinterest