Dinsdag 12 maart Duurzaam op Dinsdag meetup: Bladbokashi

Dinsdag 12 maart Duurzaam op Dinsdag meetup: Bladbokashi

De eerste meetup is een feit. Hij was afgelopen dinsdag bij stichting !Triggr in Ter Aar en is goed verlopen. Het was een interessante meetup. Het ging over duurzaam transport: de Hyperloop. Hoe en waarom zou dat duurzaam zijn. Wethouder Ingwersen was één van de aanwezigen. De eerstvolgende meetup is op dinsdag 12 maart om 19:30 en gaat over bladbokashi. Maar wat is dat dan en hoe kunnen ondernemers dat inzetten bij hun bedrijfsvoering?

Bladbokashi is een methode om bladafval in korte tijd bruikbaar te maken als bodemverrijker. En daarmee kan je dan weer de lokale voedselketen verduurzamen. Hoe dat allemaal precies in zijn werk gaat, kun je van Marcel zelf horen op onze tweede meetup!

 

 

Pin It on Pinterest