Nieuw wildbreiproject

Nieuw wildbreiproject

In het kader van de komende !Triggr Kunstweken gaan we weer een nieuw wildbreiproject opstarten.
Vorig jaar hebben er veel mensen aan meegedaan.

Wat gaan we doen:

We gaan weer wildbreien in het kader van de !Triggr Kunstweken. Deze zijn van 15 tot en met 29 juni.
We gaan dit jaar geen ‘levende’ objecten meer ‘versieren’.

De te versieren objecten zijn: stenen paaltjes, fietsboogjes, brug tussen Valentijn en Valentine, bankjes, onze eigen fiets, de blote mevrouw en de hond. De maten hiervoor volgen nog en zijn later in de week op te halen bij stichting !Triggr.

NIEUW: Je kunt dit jaar je eigen ‘fietsboogjeclaimen om te ‘versieren’. Deze zijn in het aan ons toegewezen gebied te vinden vanaf het Lindeplein tot en met het Vosholplein. Er zijn er meer dan 50. Let op, wij wijzen de fietsboogjes aan mensen toe. Wij hebben een plattegrond waarop we dat intekenen. Ga dus niet op eigen houtje iets versieren, zonder dat met stichting !Triggr te overleggen. Het kan dan zijn dat jouw werk wordt verwijderd.

Voor de andere onderdelen: je kunt bij ons de maten en eventueel de wol ophalen, om daar lappen mee te breien of te haken. Deze lappen gebruiken we dan om de andere objecten mee aan te kleden. Deze lappen kun je ook weer bij ons inleveren.

We vragen deelnemers dit jaar mee te doen met het bevestigen en verwijderen van de lappen. De data hiervoor volgen nog.

Let op: de functie van de objecten mag niet veranderd of gehinderd worden.

****** Wij, als stichting !Triggr, hebben vergunning om bepaalde objecten in een vastgelegde periode aan te kleden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor niet door ons aangebrachte materialen.  ***************

Pin It on Pinterest