Van schets tot muurschilderij en 3 koeien – wie had dat ooit gedacht?

Van schets tot muurschilderij en 3 koeien – wie had dat ooit gedacht?

Er moest iets van !Triggr op de lange muur komen. Joop werd gevraagd of hij soms ideeën had.

Dus aan de brainstorm. Met Joop Jonker aan het brainstormend waren er de meest wilde ideeën. Maar wat duidelijk werd waren twee dingen: er moet beweging in komen en veel van de !Triggr activiteiten mogen verbeeld worden. Joop stelde voor om het schilderij met !Triggr betrokkenen te maken. De NLDoet-Oranjefonds dag leende zich er goed voor om te organiseren. Zo gezegd zo gedaan. Joop tekende voor, de allervriendelijkste deelnemers kleurden in, Joop tekende af, lakte na en hing nog op ook!

Dat er en passant ook nog eens 3 fantastisch mooie Groene Hart – koeien werden ingetekend en geschilderd als ‘ramen’ in de Spaanse kamer (verwarrender kan het niet), was niet 1 kers op de taart, maar wel 3! Mariette, Hedi en Agnes bedankt!

Wat een fantastisch mooi proces om mee te maken en om nooit meer te vergeten….

Pin It on Pinterest