!Triggr Kunstweken 15-29 juni – genieten maar

!Triggr Kunstweken 15-29 juni – genieten maar

Van 15 tot en met 29 juni kunt u weer genieten van kunst en deze keer muziek tijdens de !Triggr Kunstweken in Ter Aar.  Het is de 4de editie. Het gebied waar je kunst kunt zien is wat uitgebreid ten opzichte van de andere jaren. Het gebied strekt van Langeraar (bakker Tersteeg, langs !Triggr, door de kern Ter Aar naar de Kerkweg (Technofarm)).

Kunst

Wat voor soort kunst kun je zien? Om dat te weten te komen, kom je als eerste naar !Triggr, aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Daar is een overzichtstentoonstelling van alle kunst. Vanaf daar kun je je route bepalen. En welke kunst ga je dan tegenkomen? Beeldende kunst, schilderijen, abstracte, moderne kunst, schilderijen van acryl, olieverf, paintbrush en aquarellen, tekeningen, schetsen, fotokunst, keramiek, buitenkunst, scholenkunst (drieluik) en miniatuur Rietveldstoelen. Je komt vanaf 31 mei al wildbreikunst tegen in Ter Aar.

Waar vind je de kunst: stichting !Triggr zelf, veel winkels in winkelcentrum Ter Aar, voor de winkel van Valentijn Opticiens (buiten), in de bibliotheek van Ter Aar, het museum van Ter Aar, Technofarm op de Kerkweg (binnen en buiten), de Gereformeerde kerk (over de brug) (een aantal exposities) en bakker Tersteeg in Langeraar. Ongeveer 30 kunstenaars doen mee. Iedere expositieplek is open op zijn eigen reguliere openingstijden. Het is overal gratis entree. Alleen het museum van Ter Aar hanteert een kleine entreeprijs. De Gereformeerde Kerk, ook één van de expositieplekken, heeft – speciaal voor de Kunstweek – aangepaste openingstijden.

Exposanten
Je komt werken tegen van:
Aad Kouwenhoven
Anja Spooner
Ben Koppelman
Bep Aartse & Janny Endstra
Carla Bosman
Corrie Wijfje
Desiree Beekman
Dicky Slagter
Dien Kuit
Ger Bonninga
Jaap Koetje
Joop Jonker
Margot Aartman
Margrietha van Mastwijk –
Mariette du Maine
Nell Hillebrand
Nicolette Oosterhof
Rieki Klijn
Scholenkunst
Talitha Cornelisse
Yvonne Postma
!Triggr teken- en schildercursisten
Tristan vd Berg

Je kunt een flyer meenemen, waarop alle info te vinden is.

Muziek

Er zal op verschillende tijdstippen en plaatsen muziek te beluisteren zijn.
Zaterdag 15 juni:
13:00 !Triggr, Middelweg 5, Ter Aar, scholenkoor
13:30-14:00 Lindenplein Ter Aar, scholenkoor
15:00-16:00 De Kop van Riet, een saxofoonkwartet, Lindenplein Ter Aar

Zaterdag 22 juni:
14:00 Smooch, Jazzcombo, Lindenplein Ter Aar
15:00 Popkoor Happiness uit Langeraar, Lindenplein Ter Aar

Zondag 23 juni:
16:00 Optreden gitaar- en pianocursisten, !Triggr, Middelweg 5, Ter Aar

Donderdag 27 juni: Open, gratis drumles, !Triggr, Middelweg 5, Ter Aar

Scholen

De basisscholen uit Ter Aar hebben – speciaal voor de Kunstweken- een koor samengesteld wat zal zingen op de openingsdag, bij !Triggr en op het Lindenplein. Verder hebben de basisscholen uit Ter Aar en Aeresteijn uit Langeraar hun eigen kunstproject (thema water) gedraaid, onder begeleiding van de docenten van ParkVilla. Zij zullen het resultaat op de Kunstweken tonen.

Wij danken ParkVilla voor de medewerking en begeleiding, en Rotary Nieuwkoop voor hun bijdrage.

Pin It on Pinterest