Basisscholen de Fontein en de Vosseschans Kunstweken

Basisscholen de Fontein en de Vosseschans Kunstweken

In het kader van de !Triggr Kunstweken van 15 tot en met 29 juni wordt er door de basisscholen de Fontein en de Vosseschans gewerkt aan een mooi project: een drieluik. Het thema waarnaar gewerkt wordt is water.

Geïnspireerd door het kleurrijke landschap van de kunstenaar David Hockney zijn de leerkrachten met de leerlingen van de groepen 3,4,5, van de Fontein en 2 groepen 4 van de Vosseschans enthousiast aan de slag gegaan. Er zijn al diverse kleurrijke vilt-creaties gemaakt, deze vormen samen het drieluik dat rondom bewonderd kan worden tijdens de Kunstweken.  Het project wordt begeleid door kunstenaar Francesca Heijnis en is mede mogelijk gemaakt door CMK (cultuur educatie met kwaliteit) Parkvilla, Alphen aan den Rijn.

Pin It on Pinterest