Nieuwe Leesclub-bijeenkomst – leden gezocht!

Nieuwe Leesclub-bijeenkomst – leden gezocht!

Nieuwe Leesclub-bijeenkomst

Stichting !Triggr heeft in het verleden leesclubs gehad. In het kader van de komende Nederland Leest, in november 2019, willen we graag proberen om een nieuwe leesclub op te richten. Nieuw pand, nieuwe ronde, nieuwe kansen, niet waar?

Hoe denken wij dat aan te pakken? Als volgt: we bieden de ruimte, we zoeken mee naar nieuwe leden, je krijgt van ons een kop koffie / thee. We proberen mee te helpen om er interessante leesclubavonden van te maken. We denken graag mee over thema-avonden.

Het is de bedoeling dat de leesclub om ongeveer 6 weken bij elkaar komt, zelf een boek uitzoekt en de avonden (omstebeurt ?) begeleidt.

Mocht er een enthousiasteling zijn die alle avonden zou willen begeleiden, dan horen we dat ook graag. 

Twee oproepen derhalve:

1. Wie-o-wie heeft er interesse in een nieuw te starten leesclub? Geinteresseerden mogen zich melden bij !Triggr. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 19 november om 20:00 uur. Je mag ook dan komen, fijner vinden we het als je je even vantevoren meldt.

2. De 2de oproep is deze: wat voor soort boek zou je bij het thema duurzaamheid (van Nederland Leest) vinden passen. Neem dat mee, en/of laat ons dat weten!

In november van 2019 wordt Nederland Leest weer georganiseerd. Naar aanleiding daarvan zien we een mooie aanleiding om een nieuwe leesgroep / leesclub op te starten. We hopen dat er geinteresseerden voor zijn en zich willen aanmelden.

 

 

Pin It on Pinterest