Spaar je met en voor ons mee bij de Jumbo in Nieuwkoop?

Spaar je met en voor ons mee bij de Jumbo in Nieuwkoop?

De jaarlijkse sponsoractie van Jumbo Nieuwkoop is weer begonnen! Dit jaar wordt 15.000 euro weggegeven aan stichtingen en verenigingen uit de omgeving. Wij doen, als Stichting !Triggr, ook mee. Hoe het werkt? Dat is simpel: doe je boodschappen bij de Jumbo in Nieuwkoop, en ontvang tot en met 29 oktober bij elke 15 euro aan boodschappen een sponsorvoucher. Vul de code in op de website, zie hoeveel je kan weggeven en kies de organisatie aan wie je het bedrag wil doneren. Wij vinden het natuurlijk geweldig als je daarbij aan ons, stichting !Triggr, denkt. We kunnen elke eurocent goed gebruiken om ons cultureel centrum nog bruisender, mooier en interessanter te maken en andere activiteiten te kunnen blijven ontwikkelen.

En nu snel naar het Kennedyplein in Nieuwkoop en boodschappen doen bij Jumbo. Als je meedoet met de sponsoractie, maak je overigens ook nog elke dag kans op een boodschappencheque ter waarde van € 17,50!

Pin It on Pinterest