Alles wat je altijd al had willen weten over de Beatles

Alles wat je altijd al had willen weten over de Beatles

De Beatles gingen in 1970 officieel uit elkaar. In 2020 is dat al 50 jaar geleden!
 
Op een mooie zondagmiddag (26 januari) in januari volgend jaar komt Peter Vorrink bij stichting !Triggr in Ter Aar een boeiende lezing over de Beatles verzorgen.
 
Beatles-kenner Peter neemt je aan de hand van zelden vertoonde video-beelden en foto’s mee door het Beatles-tijdperk: langs al hun albums, hun hoogte-, maar ook dieptepunten. Hij gaat onder meer in op de toenmalige studio-opnametechnieken, de verschillen in componeren tussen John Lennon en Paul McCartney en de invloeden die The Beatles hadden op de popmuziek, de mode en zelfs op de politiek.
 
Peter speelt zelf ook live op zijn gitaar.
‘Waarom droegen de Beatles allemaal een snor op de hoes van het album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band? Paul McCartney had bij een motorongeluk een tand gebroken. Hij verborg zijn gehavende mond achter een snor, en toen besloten de andere Beatles ook maar hun snor te laten staan.
 
Dit en honderd andere dingen zal Peter Vorrink vertellen en laten horen op zondagmiddag 26 januari in 2020.

Pin It on Pinterest