Op zoek naar een leuke invulling van je teamdag of familiedag in Ter Aar en omstreken?

Op zoek naar een leuke invulling van je teamdag of familiedag in Ter Aar en omstreken?

Ben je op zoek naar een leuke, goed en professionele invulling van je teamdag, familiedag, vriendinnendag of verjaardag? Je kunt één van de Escape Rooms doen van Escape Rooms Ter Aar: Deadline, Unsolved, Mini Escape Room De School, het Bommenspel of de Escape Experience. Kijk daarvoor op de website van Escape Rooms Ter Aar.

Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden voor je teamdag of het kinderpartijtje. Je kunt bijvoorbeeld een drumworkshop doen, of het boevenspel, de Escape Experience voor de jeugd, een zilverworkshop, een Dikke Dames schilderworkshop, lego en duplo huren en ga zo maar door. Kijk daarvoor op de website van Teamuitjes Nieuwkoop.

Pin It on Pinterest