Even voorstellen: Marijke Biemans

Even voorstellen: Marijke Biemans

Even voorstellen.

Hoi, Ik ben Marijke Biemans,

3 jaar geleden ben ik met pensioen gegaan na ruim 42 jaar in het (speciaal)onderwijs gewerkt te hebben. Ik begeleidde en ondersteunde leerlingen met adhd en/of autisme op het voortgezet onderwijs zodat ze binnen het regulier onderwijs konden blijven functioneren.

Zowel de ouders, de school als de leerling konden een beroep op mij doen. Super boeiend en intensief werk, dat ook wel een beetje mijn hobby was en waar in ieder geval veel vrije tijd ging zitten.

Gelukkig kreeg ik op het juiste moment een vacature onder ogen van !Triggr, waarin ze iemand vroegen die wandelingen in en om Ter Aar wilde uitzetten. Een fijne invulling voor de zeeën van tijd die dan voor je liggen en waarin je ineens je tijd helemaal zelf kunt indelen.

Behalve wandelen werk ik ook graag in de tuin, maak lange fietstochten met mijn man Wim, lees graag, rommel wat in huis, knutsel wat, doe vrijwilligerswerk in de kringloop van Ipse de Bruggen in Nieuwkoop en in de zomer kun je me soms aantreffen achter de kassa bij de Aarweide en ik heb regelmatig de kleinkinderen te logeren.

En vergeet het reizen niet! We hebben in april een reis naar Bonaire gepland, waar ik mijn 70e verjaardag vier. Heerlijk zwemmen en vooral snorkelen doe ik graag. Prachtig daar!

De wandelgroep van !Triggr loopt elke eerste en derde woensdag van de maand. De groep bestaat op dit moment uit 12 mannen en vrouwen, maar we lopen gemiddeld met 8 personen.

Ik probeer wandeltochten in de omgeving te organiseren van ongeveer 10 km met halverwege een koffiestop. We lopen lekker door, maar staan ook regelmatig stil om van de omgeving te genieten en we trainen dus niet voor de vierdaagse.

We vertrekken om 9 uur bij !Triggr en zijn rond 12 uur weer terug.  Als je het fijn vindt om energie op te doen in een gezellige groep mensen en ook wat van de omgeving te zien: kom dan op een van de woensdagen en sluit je aan.

Pin It on Pinterest