Expositie Willemien van Trijffel

Expositie Willemien van Trijffel

Inmiddels zijn er 4 bijzondere exposities bij stichting !Triggr. De laatste die erbij is gekomen is die van Willemien van Trijffel.

Het zijn mooie portret-schetsen en er is beeldhouwwerk in de vitrine van Willemien.

Over Willemien van Trijffel, geboren en wonend in Rotterdam
————————————————————————–

Ik werk graag met diverse technieken die ik combineer in mijn werken al naar gelang mijn inspiratie.
Mijn atelier ”Kijk op Kunst” in de Boerderij De Zevensprong,   Noordenseweg  23 g   2421 ZW in Nieuwkoop.                                        Meestal ben ik aanwezig op vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.                                    Of op afspraak  06 123 90 987

Je kan daar veel van mijn werken bekijken, en ik vertel je er graag meer over.                                                                                                    Ook teken ik in opdracht, zowel een portret van mens of dier.

Mijn motivatie

De ziel van gesteenten, een ontdekkingsreis uitgedrukt in de huid van koele steen, in tasten van tederheid, een opening naar warme kern van stilte naar mystieke omhulling.
Een klievend verlangen natuurkracht te ontsluiten, diepe stilte tot spreken te  vormen, hardheid tot zacht voelen tot leven te brengen, vanuit eeuwig herinneren.
Dit aftasten van de huid van het landschap van mens en natuur probeer ik vorm te geven, zowel in steen als in potlood of krijt op papier.
In het naakt als landschap van de menselijke entiteit, en het portret als spiegel van de ziel, ben ik op zoek naar een eigen beeldtaal, een relatie met de essentie van het zichtbare, en het teder aftasten van huid en vorm, en de diepere beweging in mens en natuur.

Mijn zicht in de wereld, mijn be-leven wil ik mee-delen aan ’n ieder die zich hiervoor openstelt.

Willemien legt haar ziel in haar schilderwerk, haar beeldhouwwerk, haar aquarellen, haar textielwerk, eigenlijk in alles, zowel abstract als figuratief.

Het werk van Willemien is tot en met eind september 2020 te bezichtigen aan de Middelweg 5 in Ter Aar.

Pin It on Pinterest