Kunst van StephArts vanaf december 2020 te bewonderen bij !Triggr

Kunst van StephArts vanaf december 2020 te bewonderen bij !Triggr

We zijn verheugd te kunnen melden dat we vanaf december 2020 met regelmaat mooie kunst van Stephanie van der Beek in ons pand krijgen.

Lees wat haar drijfveren zijn:

Het creëren van kunst en in mijn geval “het schilderen” is pas echt krachtig als je gedreven bent door passie. Ik schilder al ruim 20 jaar met veel passie en gevoel en maak schilderijen met alcohol inkt en epoxy en acrylverf op canvasdoek. Ik heb een eigen atelier en galerie in Rijpwetering, regio Leiden waar ik mensen ontvang en zij een kijkje kunnen nemen in mijn creatieve wereld. Daarnaast exposeer ik met regelmaat op verschillende locaties in Nederland. Mijn passie voor kunst is begonnen toen ik aan de Côte d’Azur woonde. Een omgeving waar veel kunstenaars leven en waar ik in aanraking kwam met kunst, die tentoongesteld werd in de prachtige omgeving van Nice en omstreken. Op dat moment voelde ik ontzettend veel inspiratie opkomen en daarmee de wens om “gevoel” op een canvasdoek te kunnen krijgen.

Voor het ontwikkelen van mijn persoonlijke schilderstijl heb ik de afgelopen jaren diverse schildercursussen in mijn moederland Duitsland en later in Frankrijk en in Nederland gevolgd.

IK WERK MET EEN BEPAALDE DYNAMIEK EN DE ENERGIE DIE IN MIJ OPKOMT PROBEER IK OVER TE BRENGEN OP HET DOEK.

Ik kan me enorm verheugen op een dag in mijn atelier, ongestoord in de weer met mijn kwasten en doeken en alle tijd om mooie dingen te maken. Op de gekste momenten komen de mooiste ideeën in me op..….heerlijk is dat.

Het schilderen belicht een hele andere kant van mijzelf. In mijn “gewone” leven ben ik met mijn Duitse roots heel erg gestructureerd, georganiseerd en werk ik het liefst planmatig, maar zodra ik door de deuren van mijn atelier loop, word ik een ander mens. Er moet chaos heersen. Ik schilder aan 6-8 werken tegelijkertijd, variërend van hele grote schilderijen tot hele kleine. Spetteren, gieten, smeren, schuren, druppelen….het mag allemaal; hoe meer hoe beter! Het hebben van tijd speelt een belangrijke rol. Inspiratie is geen kwestie van op een knop drukken. Muziek is hierbij ook essentieel om in een ontspannen sfeer tot de beste ideeën te komen.

Het gaat mij niet alleen om het maken van een “mooi” schilderij – het “verhaal erachter” maakt mijn kunst pas echt compleet. Bekijk mijn website voor mijn motivatie, uitleg van technieken, wooninspiratie en nog veel meer. Volg mij op Facebook en/of Instagram voor leuke updates of kom een keertje langs bij mijn atelier in Rijpwetering.

Neem eens een kijkje op de website van Stephanie van der Beek.

Pin It on Pinterest