December expositie Stephanie v.d. Beek – StephArts

December expositie Stephanie v.d. Beek – StephArts

Nieuwe expositie – Stephanie v.d. Beek – StephArts uit Rijpwetering

Nieuw: alcoholinkt-schilderijen
Het creëren van kunst en in het geval van Stephanie is “het schilderen” pas echt krachtig als je gedreven bent door passie. Stephanie schildert al ruim 20 jaar met veel passie en gevoel en maak schilderijen met alcohol inkt en epoxy en acrylverf op canvasdoek. Ze heeft een eigen atelier en galerie in Rijpwetering, regio Leiden, waar zij mensen ontvangt en zij een kijkje kunnen nemen in haar creatieve wereld. Daarnaast exposeert zij met regelmaat op verschillende locaties in Nederland.

Nu exposeert zij bij stichting !Triggr in Ter Aar. En wij zijn er trots op! Zo leuk!.

Bekijk alle foto’s van haar december 2020 expositie bij stichting !Triggr hier.

Pin It on Pinterest