Gezocht: Groene Hart Leesclub-begeleider

Gezocht: Groene Hart Leesclub-begeleider

Gezocht: Groene Hart Leesclub – begeleider

Hoe onwaarschijnlijk het ook mag klinken, de eerste Groene Hart Leesclub is in coronatijd gegroeid en zit vol. Om die reden gaan we de tweede Groene Hart Leesclub oprichten. De leesclub komt ongeveer elke 8 weken bij elkaar en bespreekt dan een vantevoren uitgekozen boek. Voor deze tweede groep zoeken we een Leesclubbegeleider. Ook kun je je middels voor de tweede leesclub aanmelden door ons een mailtje te sturen. We zetten je dan op de lijst tot we voldoende deelnemers hebben om de 2de leesclub te starten.

Voor de duidelijkheid: zolang het nodig is om de Leesclub-bijeenkomsten online videobellend te doen, doen we dat!

Aanmelden Leesclubbegeleider, klik hier.
Aanmelden deelname 2de Groene Hart Leesclub, klik hier.

Pin It on Pinterest