A.u.b. geen vierkante lappen meer brengen

A.u.b. geen vierkante lappen meer brengen

Het is inmiddels al meer dan 3 jaar geleden dat we een oproep deden voor vierkanten lappen. We werkten destijds aan een groots wildbreiproject, waarbij we tijdens de Kunstweek van 2018 (!) verschillende objecten zouden inpakken / behangen met gehaakte en gebreide lappen. Dat lukte wonderbaarlijk goed. Het was een vrolijk geheel. Maar we kregen destijds voor de Kunstweek en erna nog zoveel van dat we er meerdere dekens van hebben gemaakt. Deze dekens hebben we vervolgens weer aan verschillende goede doelen geschonken. Maar inmiddels zijn we nu wel echt klaar met het verwerken van de gebrachte lappen. Of eigenlijk, 3 jaar geleden was dat Kunstweekproject……

Wij zijn uiteraard dankbaar voor uw inzet, maar het is nu echt niet meer nodig. Dus a.u.b. geen lappen meer brengen!

Pin It on Pinterest