JA!

JA!

Yes, yes, yes, ja, ja, ja en nog eens ja.

Eindelijk eindelijk is het dan zover. We (lees: stichting !Triggr) kunnen weer open. Lang hebben we geworsteld met onder welke noemer we zouden moeten vallen om de afgekondigde regels goed te kunnen interpreteren. Voor een groot deel zijn we cultureel centrum, maar ook yogaschool, beweegcentrum, maar ook muziekschool, of instelling met muziekonderwijs, en ook buurthuis en ook…..In ieder geval bleek en bleef het moeilijk in te schatten waar we ons naar mochten voegen. We laten die periode achter ons en kunnen nu in ieder geval met een gerust hart zeggen dat we vollédig open kunnen vanaf 5 juni.

Voor activiteiten blijft registratie (en gezondheidscheck) verplicht.

Maar dit betekent nu wel dat je bijvoorbeeld op locatie weer in real-life of zo je wil fysiek yoga kunt beoefenen.

Pin It on Pinterest