!Triggr Kunstweken geopend – met één verfstreek van wethouder Ingwersen

!Triggr Kunstweken geopend – met één verfstreek van wethouder Ingwersen

Afgelopen zaterdag 19 juni werden om 13.00 uur de !Triggr Kunstweken in het pand van stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar geopend. Barbara Zornig van stichting !Triggr vertelde over het ontstaan van de !Triggr Kunstweken, 7 jaar geleden, met 1 Kunstdag. Snel groeide het uit tot een 2-weken lange Kunstweken, waar meer dan 20 organisaties, waaronder ook 2 kerken, aan meedoen als expositieplek. Er doen

Afgelopen zaterdag 19 juni werden om 13.00 uur de !Triggr Kunstweken in het pand van stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar geopend. Barbara Zornig van stichting !Triggr vertelde over het ontstaan van de !Triggr Kunstweken, 7 jaar geleden, met 1 Kunstdag. Snel groeide het uit tot een 2-weken lange Kunstweken, waar meer dan 20 organisaties, waaronder ook 2 kerken, aan meedoen als expositieplek. Er doen veel kunstenaars aan mee. Dit jaar voor het eerst ook een aantal (Instagram-)dichters. Zij dichten ook nog voor je op verzoek, en gaan straatgedichten maken (26 juni 11.00 uur, Lindeplein), waar je aan mee kunt doen.

Wethouder Ingwersen complimenteerde !Triggr met de activiteiten die stichting !Triggr voor inwoners van met name Ter Aar en gemeente Nieuwkoop vervult, alsmede met de verbindende functie. Het thema ‘vier het leven’ vond zij goed bij deze tijd passen. Met een laatste kwaststreek maakte zij een schilderij af en opende daarmee de !Triggr Kunstweken. Proost!

Alle kunst is in Ter Aar op verschillende locaties te zien (met ieder eigen openingstijden). Veel kunst is al in de etalages te zien. Haal daartoe een flyer op bij !Triggr of een van de andere locaties. Meer info is ook te vinden over de !Triggr Kunstweken op www.triggr.nu/agenda.
Er is werk van verschillende kunstenaars in het pand van stichting !Triggr te zien, dagelijks van 12-16 uur, ma-za.

Pin It on Pinterest