TAAL

TAAL

TAAL – WOORDEN – BOEKEN – LEZEN
 
Zit er aan taalpurist in jou? Of heb je altijd al dat boek willen schrijven? Boekenwurm? Verslind je alle soorten boeken? Of vind je woorden en taal gewoon heerlijk?
 
Bij stichting !Triggr in Ter Aar kun je daar ook veel mee doen.
Wat dacht je bijvoorbeeld van meedoen met:
– Maandelijks Schrijfcafé, onder leiding van auteur Alice Bakker? Elke tweede woensdag van de maand, start 19.30 uur. Elke maand ontvang je een schrijfopdracht waar je thuis mee aan de slag gaat. Tijdens het schrijfcafé bespreken we het. Het eerste Schrijfcafé staat gepland voor woensdag 8 september om 19.30 uur. Meedoen: https://triggr.nu/agenda/schrijfcafe-in-ter-aar-7/
– Workshop Beeldend Schrijven, Kun jij met gemak wat je ziet beschrijven? Hoe zit het met je andere zintuigen? Wat doe je bijvoorbeeld met de smaak? Door op allerlei manieren naar woorden en tekst te kijken, leert Alice je hoe je dat kunt doen. Deze leuke workshop is op zaterdag 2 oktober, 13.00-16.30 uur. Schrijf je hier in: https://triggr.nu/agenda/workshop-beeldend-schrijven-2/
 
Of doe je een keer mee met één van de Groene Hart Leesclubs? Nummer I is vol, maar je kunt je wel aansluiten bij Groene Hart Leesclub II. Mail naar info@triggr.nu of bel / whatsapp naar 06-23071268.
   

Pin It on Pinterest