Club van 100

Club van 100

Wist je dat stichting !Triggr in de gelukkige omstandigheid is dat zij gesteund wordt door een aantal vriendelijke Club van 100 – leden? Zonder hen zouden we niet zover gekomen zijn en was bijvoorbeeld de start van stichting !Triggr niet zo vlot gebeurd. Dit zijn de leden van de Club van 100:
 
B+P belastingadviseurs
Katholieke basisschool Aeresteijn Langeraar
Kroes & Partners Notarissen
Kaptein Vastgoed, Verzekeringen en Zelfstandig Adviseur van RegioBank
Valentijn Opticiens
Van Ginkel Drive Rijopleidingen
Zornig & Co
 
DANK DANK DANK!
 
Nog eens nalezen over de Club van 100 leden, klik hier. Maar belangrijker nog: zou jij, zouden jullie of zou u ook lid van de !Triggr Club van 100 willen worden? Daarmee steun je het cultureel centrum van Ter Aar, kunnen alle lessen doorgang vinden, kunnen we in veel vakanties mooie activiteiten voor de jeugd organiseren, kunnen we de !Triggr Kunstweken blijven organiseren, en ga zo maar door.
 
Vind jij het belangrijk dat stichting !Triggr blijft bestaan, wil jij stichting !Triggr ook steunen en lid worden van de Club van 100, of wel euro 100,- doneren per jaar, lees er hier meer over. .
 
Ben je er uit? Wil je dit ook doen? Neem dan contact op met stichting !Triggr, info@triggr.nu, bel of whatsapp naar 0623071268

Pin It on Pinterest