Bartjoo expositie bij !Triggr – en wij zijn er trots op!

Bartjoo expositie bij !Triggr – en wij zijn er trots op!

De treffende beelden met teksten van illustrator Bartjoo uit Leiden vielen op. Ze vielen op via het social media – kanaal Instagram, waar een beeld je tegemoet komt. Wanneer je een kijkje neemt op de website van Bartjoo, dan zie je nog veel meer treffende beelden met teksten. Zonder te willen vergelijken komt de stilistische stijl ergens in de buurt van Fokke & Sukke, maar dan vriendelijker, en wat scherper en fijnzinniger dan bijvoorbeeld Loesje. Maar goed, zonder te willen vergelijken is Bartjoo gewoon kei-goed. We zijn daarom apetrots dat wij zijn werken in het pand van stichting !Triggr mogen laten zien aan het publiek. Zijn werk is ook te koop. Kom dus eens kijken in de maand september…..

Pin It on Pinterest