Even voorstellen: Jelle van Bemmelen – gitaardocent

Even voorstellen: Jelle van Bemmelen – gitaardocent

Mijn naam is Jelle van Bemmelen (1997). Op mijn 13e pakte ik voor het eerst een gitaar op en sindsdien heb ik die nooit meer aan de kant gezet. Na verschillende bandjes, optredens en een conservatorium-studie heb ik het geluk gehad van mijn hobby mijn beroep te maken.

Door de jaren heen heb ik me in verschillende stijlen kunnen verdiepen; funk, metal, jazz, pop etc.

Ik ben voornamelijk werkzaam als gitaardocent. In dit werk probeer ik vooral het plezier in muziek over te brengen op de leerling en werken we samen aan de nummers die jij wil gaan spelen. Mocht je er meer mee willen, dan komt theoretische kennis en muziekleer vanzelf wel aan bod. Eerst vooral veel plezier hebben in het leren bespelen van je instrument.

Naast lesgeven ben ik ook actief als sessie-gitarist, waarvoor ik met veel muzikanten heb samengewerkt om gitaarpartijen te bedenken en in te spelen in de studio.

Jelle geeft bij stichting !Triggr gitaarles op dinsdagen en woensdagen.

Pin It on Pinterest