Parkeerhinder & kom met de benenwagen (of fiets) tussen 4 en 8 november ’21

Parkeerhinder & kom met de benenwagen (of fiets) tussen 4 en 8 november ’21

Vanaf donderdag 4 november tot en met maandag 8 november is er enige parkeerhinder bij stichting !Triggr. Het oude asfalt wordt er uit gehaald en er komt (jihoe!) een nieuw wegdek voor terug. Dit houdt wel in dat er vanaf donderdag 4 november tot en met maandag 8 november niet geparkeerd kan worden aan de Middelweg 5. Kom zoveel mogelijk met de benenwagen of met de fiets. Moet je toch met de auto? Parkeer wat verder weg, maar houd er rekening mee dat de brandweer ten alle tijden uit moet kunnen rukken.
Stichting !Triggr blijft wel toegankelijk. Je loopt dan via de korte zijde van het pand (de voorzijde van het langgerekte stuk) langs de kant, door het fietsenhok naar !Triggr toe.

Pin It on Pinterest