Speelgoedruilmarkt 14 november 2021

Speelgoedruilmarkt 14 november 2021

Speelgoedruilmarkt in Ter Aar op zondag 14 november 2021
Ruilen is het nieuwe kopen. De speelgoedruilmarkt in Ter Aar vindt plaats op 14 november 2021 in het pand van stichting !Triggr – cultureel centrum in Ter Aar. Ouders kunnen speelgoed komen inleveren tussen 13.00 en 14.00 uur en tussen 15.00 – 16.00 uur kan er ander speelgoed worden uitgekozen.
Ben jij een lokale ondernemer en zou je het leuk vinden om (ook) duurzame kadootjes te verkopen op deze middag? Neem even contact met ons op: Laura van den Hoven-Dobbe (lmmdobbe@gmail.com) of stichting !Triggr zelf.
Hoe dit allemaal in zijn werk gaat: https://triggr.nu/agenda/speelgoedruilmarkt-swap-sint-ter-aar/. Meld je aan. Wij vinden het leuk als je komt!

Pin It on Pinterest