Groene Hart Wandelgroep wandelt via Ridderbuurt en Zegerpad

Groene Hart Wandelgroep wandelt via Ridderbuurt en Zegerpad

De Groene Hart Wandelgroep liep vandaag vanaf stichting !Triggr via de Ridderbuurt, Herenhof, Zegerpad (Alphen aan den Rijn) en Windepad weer terug naar stichting !Triggr. Een lekker kopje koffie tussendoor. Het begon fris, om 09.00 uur, zoals je op de foto’s kunt zien, maar het klaarde lekker op en uiteindelijk was iedereen lekker doorgewarmd. Het was vandaag een ouderwets gezellige groep bij elkaar. Volgende week woensdag 10 november loopt de Wandel-Laars een leuke 5 à 6 kilometer-route, de week er op, op woensdag 17 november loopt de Groene Hart Wandelgroep weer (om en nabij 10 kilometer) vanaf stichting !Triggr.

Zin om mee te doen? Lees hier verder:

Wandel-Laars: https://triggr.nu/agenda/wandel-laars-10/

Groene Hart Wandelgroep: https://triggr.nu/agenda/groene-hart-wandelgroep-27/

Stichting !Triggr, Middelweg 5, 2461 CB Ter Aar, www.triggr.nu, info@triggr.nu

Pin It on Pinterest