Swap Sint – speelgoedruilmarkt onverwacht groot succes

Swap Sint – speelgoedruilmarkt onverwacht groot succes

De speelgoedruilmarkt – in aanloop naar 5 december bij stichting !Triggr was afgelopen weekend een groot (en onverwacht) succes. De speelgoedruilmarkt, vorig jaar nog Recycle Sint geheten, is verder gegaan onder de naam: Swap Sint.

De organisatie was zorgvuldig voorbereid. Het draaiboek lag klaar en was doorgesproken. De organisatie startte derhalve, vanwege voorgaande edities (die was al editie 3!) de dag met 3 begeleiders, maar moesten al na 15 minuten na aanvang van het inbrengen hulp inroepen. Rianne kwam gelukkig bijspringen en de organisatie was heel blij met de aangeboden hulp van Simone uit Alphen aan den Rijn. Ook de twee Pietjes (Jaimy & Evy) én stagiair Marc moesten aan de bak. Het openingstijdstip 15.00, voor het uitzoeken van ander speelgoed werd niet gehaald en moest uitgesteld worden tot 15.20 uur.

Er werden records verbroken: inbrengen van meerdere boodschappentassen met goed speelgoed, een waarde van 131 punten inleveren, jonge jongens die hun speelgoed kwamen inruilen. In totaal waren er bijna 2000 stuks ingebracht en bleven er om en nabij 400 stuks over.

Om 16.00 uur kon gelukkig iedereen – en ook echt iedereen – volledig tevreden, met ander speelgoed naar huis. Het restant aan speelgoed wat over is, wordt naar het goede doel, de Goedzak, gebracht. De organisatie was na een intensieve dag om 17.00 uur ook tevreden ;-).
Nogmaals heel veel dank namens de organisatie aan Rianne, Simone, Jaimy, Evy en Marc. Toppers! Laura en Barbara

 

Pin It on Pinterest