Gemeente Nieuwkoop is een sportieve gemeente!

Gemeente Nieuwkoop is een sportieve gemeente!

Nieuwkoop is een ongelooflijk sportieve gemeente. Dat werd bijvoorbeeld in het Sinterklaasjournaal afgelopen zaterdag alweer duidelijk. Onze eigen burgemeester van Duijn en Jetze Plat maakten dat ook even duidelijk bij Sinterklaas in het Pietenhuis. Heb je dit stukje gemist op het Sinterklaasjournaal? Kijk dan even hier (vanaf minuut 23, NPO Start).
Stichting !Triggr houdt ook van beweging! Zo kun je elke 3de vrijdag van de maand met onze Groene Hart Fietsgroep meefietsen, en elke 1ste en 3de woensdag van de maand met onze Groene Hart Wandelgroep mee lopen.
 
De Groene Hart Fietsgroep fietst morgen, 19 november, haar laatste deel van hun Limesroute. Start is 10.00 uur. Alle typen fietsers zijn welkom. 
 
De Groene Hart Wandelgroep loopt op woensdag 1 december weer. De start is om 09.00 uur, vanaf stichting !Triggr. Doe je wandelschoenen aan en loop mee. 
 
Wist je dat je stichting !Triggr ook op Youtube vindt?  

Pin It on Pinterest