Bewegen is belangrijk – teken de petitie!

Bewegen is belangrijk – teken de petitie!

Bewegen is belangrijk – nu, altijd, zeker nu, vroeger en in de toekomst!

Bewegen (in coronatijd) is JUIST belangrijk. Wij zijn stichting !Triggr begonnen om te triggeren omdat we mensen letterlijk (en figuurlijk, creatief gezien, geestelijk gezien) IN BEWEGING wilden brengen en houden. Dat sport, bewegen, triggeren juist nu (corona-lockdown) NIET mag, is tegen-natuurlijk en vooral zeer onlogisch. BEWEGEN MOET!

We willen onze lessen yoga, Pilates, stoelyoga doen. We willen wandelen, fietsen, noem maar op! We willen dat sport als ‘essentieel’ wordt beschouwd, zodat we weer open kunnen en in fysieke vorm onze activiteiten kunnen voortzetten. We hoeven alle nadelen van niet-sporten niet eens op te noemen….

Om die reden delen wij deze petitie! Teken hem!

Uiteraard staat het iedereen vrij om een petitie wel of niet te tekenen.
Bestuur stichting !Triggr

Pin It on Pinterest