Nieuwsbrief 2 februari 2022

Nieuwsbrief 2 februari 2022

Nieuwsbrief van 2 februari 2022
 
stichting !Triggr – Volksuniversiteit Ter Aar in Ter Aar: hét culturele, muziek- en beweegcentrum voor heel veel toffe activiteiten voor jou!
 
Kom bijvoorbeeld meedoen aan de Magneetbord workshop, één van de vele yogalessen, volg een Pilatesles, kom naar de Shanghai lezing, schrijf je in voor gitaarles of drumles, laat jouw dochter of zoon meedoen aan de jeugd tekenlessen, kom in de voorjaarsvakantie tafeltennissen of tafelvoetballen, doe mee aan HNB: Heel Nieuwkoop Bakt, kom naar de Oma-kleinkind-schilderworkshop, is namelijk onvergetelijk, loop mee met één van de wandelgroepen, doe mee bij het Haakcafe, om zo maar enkele activiteiten op te noemen.
 
Lees ‘m hier: https://mailchi.mp/triggr.nu/nieuwsbrief-1-februari-2022

Pin It on Pinterest