Lezing Shanghai 13 februari

Lezing Shanghai 13 februari

Shanghai
Shanghai is met voorsprong de modernste en rijkste stad van China. Onder die glamoureuze buitenkant gaat een stad met vele gezichten schuil. In het financiële hart van de stad glinsteren de wolkenkrabbers, terwijl in de smalle steegjes van de oude stad de was te drogen hangt aan bamboestaken en de heer des huizes gekleed in enkel een zijden pyjama een ommetje door de buurt maakt. In de voormalige Franse Legatie waan je je soms in een Europese stad, waar villa’s met groene binnentuinen pronken langs met platanen omzoomde lanen. We gaan ook terug naar de roerige jaren ’20 en ’30, toen Shanghai het imago van ‘Parijs van het Oosten’ kreeg.
Inge verzorgt deze ook bijzonder interessante lezing op zondag 13 februari 14.00 – 15.30 uur. Je kunt je ticket hier boeken.

Pin It on Pinterest