Kunst, kunstig en kunstzinnig

Kunst, kunstig en kunstzinnig

Welke kunstzinnige activiteit wil jij doen. Kies er één. Of twee. Of drie. Of alles…..
#### !Triggr Kunstweken ####
De !Triggr Kunstweken komen er weer aan.
Van 18 juni tot en met 2 juli kun je weer op verschillende plaatsen in en om Ter Aar kunst bekijken, bewonderen en luisteren naar fijne muziek.
Maak je zelf kunst en/of muziek, wil je soms een kunstzinnige workshop verzorgen, neem dan contact op met ons via info@triggr.nu
Speciaal voor de scholen in de omgeving: willen jullie weer een mooi kunstwerk laten meedoen tijdens de !Triggr Kunstweken: neem contact met ons op! Via info@triggr.nu.
#### Oma kleinkind schilderworkshop ####
Op maandag 2 mei, in de meivakantie, kan oma of opa weer met een of meerdere van de kleinkinderen een gezamenlijk schilderij komen maken. Anja Spooner begeleidt de workshop. De workshop is inclusief alle materialen. Meer info en opgeven: https://triggr.nu/agenda/oma-kleinkind-schilderworkshop-4/
#### Nieuw op het programma: Fun & Sun workshop ####
Maak je eigen zonnige schildering, op steigerhout. Onder leiding van Anja, met voorbeelden uiteraard. De workshop is inclusief alle materialen.
Meer info en opgeven: https://triggr.nu/agenda/fun-sun-schilderworkshop/
#### Maak kennis met de 4 kunstenaars ####
In de maand maart 2022 hangt en staat er kunst van 4 kunstenaars bij stichting !Triggr. De kunstenaars zijn respectievelijk Carla Bosman, Ger Bonninga, Tessa Engelberts en Anka Omtzigt.
Je kunt de kunst op afspraak bekijken.
Maar je kunt de kunst ook bekijken én kennismaken met de kunstenaars zelf, en wel op zondag 27 maart 15-18 uur. Met gratis hapje en drankje.
#### Teken- en schilderles voor volwassenen ####
Na de meivakantie start er weer een lesserie Tekenen en schilderen voor volwassenen, op vrijdagochtenden 09.15-11.45 uur, onder leiding van Anja Spooner Dekker. De lesserie start op vrijdag 13 mei 2022. Meer info: https://triggr.nu/…/teken-en-schilderles-voor…/
#### Tekenles voor de jeugd ####
Na de meivakantie start er weer een tekenlesserie voor de jeugd, onder leiding van Mariette du Maine. Deze lessen zijn op maandagen, van 16.00-17.30 uur. Op maandag 9 mei 2022 start er een nieuwe lesserie. Meer info: https://triggr.nu/agenda/teken-en-schilderles-jeugd-43/
Omdat het zo druk is, zijn we op zoek naar uitbreiding van de lessen op een andere dag. Geinteresseerd? Kijk op de vacaturepagina van !Triggr: https://triggr.nu/vacatures/
#### Cursus ‘Creativiteit is een werkwoord’ – een creatieve denkcursus – o.l.v. Annemiek Visser ####
Creativiteit is een werkwoord
Gelukkig zit creativiteit in het besturingssysteem van je hersenen. Je hebt er dus invloed op. Wist je dat tekenen een soort denken is? Hierover krijg je meer te horen in deze cursus en ontdek je wat wel en niet helpend is om dit besturingssysteem ‘aan’ te zetten. Je krijgt concrete handreikingen om geïnspireerd te raken, je fantasie te prikkelen en ‘eureka’ momenten te beleven. Je mag rekenen op interactie met je cursusgenoten, bijzonder huiswerk en veel plezier! Ja, want ook humor is een uiting van creativiteit! Er is dus een antwoord mogelijk op de vraag: ’Hoe verzin je het?!’ .
Doe je mee? Deze cursus start op zaterdag 9 juli 2022. Meer info en inschrijven voor de cursus: https://triggr.nu/agenda/cursus-hoe-verzin-je-het/
#### Workshop Visible Mending ####
Op zaterdag 26 maart 2022 kun je leren hoe je je oude favoriete kledingstuk weer vrolijk kunt oppimpen. Dit kan met verschillende technieken. Dat leer je in de workshop Visible Mending. De workshop is inclusief materialen, neem alleen wel je eigen favoriete (oude) kledingstuk mee! De workshop is van 14.00-17.00 uur. Meer info: https://triggr.nu/agenda/workshop-visible-mending/
#### Aboriginal Dots workshop – jeugd ####
Op woensdag 6 en zaterdag 9 april start de cursusserie Aboriginal Dots workshop. Speciaal voor de jeugd, onder leiding van Susan Micke. Meer info: https://triggr.nu/agenda/aboriginal-dots-workshop-artodo-a/
#### Meubel Restyle workshop ####
Neem je eigen meubel(tje) mee naar deze toffe workshop. Inclusief verf en andere materialen maak jij van je eigen, misschien iets verouderde, meubel weer iets hips! Onder leiding van Marielle van De Sfeerfabriek. De workshop is op 15 mei 14-17 uur. Meer info en opgeven: https://triggr.nu/agenda/workshop-meubeltje-restylen/
#### Workshop Kringloopgeluk ####
…..van meuk naar leuk! Je kunt kiezen uit 3 kringloop woonitems zoals vaasjes, dienbladen, kandelaren etc. Er is een ruime keuze. Deze gaan we omtoveren tot ware kringloopgelukjes door ze te restylen met verf en verschillen materialen. Deze duurzame workshop is incl. 3 kringloopitems, verf en verschillende creatieve materialen. De Sfeerfabriek begeleidt deze workshop. De workshop is op 12 juni 14.00-16.30 uur. Meer info en opgeven: https://triggr.nu/agenda/workshop-kringloopgeluk/
#### Open Atelier ####
Elke derde donderdag van de maand – gratis – een creatieve activiteit. Van 10-12 uur. Reserveer je plekje via de agenda van !Triggr: www.triggr.nu/agenda
Stichting !Triggr – Volksuniversiteit Ter Aar – Middelweg 5 – 2461 CB Ter Aar – www.triggr.nu – info@triggr.nu – 0623071268

Pin It on Pinterest