Uitbreiding teken- en schilderlessen volwassenen

Uitbreiding teken- en schilderlessen volwassenen

Na de meivakantie wordt er naast de vrijdagochtend, ook op woensdagavond teken- en schilderles gegeven bij stichting !Triggr in Ter Aar. Susan Micke, kunstzinnig docent, onder andere werkzaam in Leiden, zal deze lessen verzorgen. Zij vertelt over verschillende kunstschilders en leert je aan de hand daarvan over verschillende technieken, materialen en toepassingen. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Haar lessen zijn op woensdagavonden. De lessen zijn van 19.00-21.30 uur. Ze starten op 11 mei.

De lessen worden gegeven bij stichting !Triggr – Volksuniversiteit Ter Aar – Middelweg 5 – 2461 CB Ter Aar – www.triggr.nuinfo@triggr.nu – 0623071268 – sinds 2014

 

Pin It on Pinterest