Taxatiedag in Ter Aar

Taxatiedag in Ter Aar

2 Juli 10.00-16.00 uur Taxatiedag bij stichting !Triggr in Ter Aar

Stichitng !Triggr houdt zaterdag 2 juli, op de laatste dag van de !Triggr Kunstweken, een Taxatiedag. Taxateurs Ron Hendrikse en zijn dochter Marleen Hendrikse taxeren kunstwerken. De werken kunnen van alles zijn, zoals vazen, erfstukken, beelden en schilderijen. Marleen Hendrikse komt daarvoor over uit Londen en haar vader Ron kent de taxateurs van het televisieprogramma ‘Tussen kunst en kitsch’. De kennis van Ron ligt voornamelijk in voorwerpen uit de Jugendstilperiode, Art Nouveau en Art Deco: grofweg de periode van 1895-1960. De toegang is gratis. Het taxeren vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur.

Bij voorkeur even registreren, zodat we ongeveer weten hoeveel mensen er komen: https://triggr.nu/agenda/taxatiedag-ter-aar/

Stichting !Triggr organiseert van 18 juni tot en met 2 juli de !Triggr Kunstweken. Op veel plekken in Ter Aar kun je mooie kunst bekijken. De Taxatiedag vindt plaats op de laatste dag van deze !Triggr Kunstweken.

Stichting !Triggr – Volksuniversiteit Ter Aar vind je aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Meer informatie over !Triggr: www.triggr.nu. Contact: info@triggr.nu of bellen / whatsapp naar 0623071268.

Pin It on Pinterest