Rabo ClubSupport 2022 – stem je op stichting !Triggr?

Rabo ClubSupport 2022 – stem je op stichting !Triggr?

Stem je op stichting !Triggr via de Rabo ClubSupport? Het doel van stichting !Triggr is mensen in beweging brengen, door toffe cursussen, workshops en andere activiteiten te organiseren. Dat doe stichting !Triggr – Volksuniversiteit Ter Aar al 8 jaar inmiddels. Je kunt bij stichting !Triggr terecht voor yogales, gitaarles, de Groene Hart Wandelgroep, meerdere Leesclubs, drumles, Tai Chi les, teken- en schilderles, voor interessante lezingen. Oma en kleinkind kunnen samen een mooi schilderij maken in de vakanties. Er zijn jaarlijkse Kunstweken, waar je je ogen weer uitkijkt. In de kerstvakantie kan de jeugd meedoen met toffe gamingmiddagen en ga zo maar door.

Dit jaar sparen we voor een dichte afsluitbare kast voor de creatieve lessen. Spaar je met ons mee? Dat doe je door te stemmen via de Rabo ClubSupport. Alvast onze eeuwige dank!

Pin It on Pinterest