Lichtjesavond Ter Aar 4 november

Lichtjesavond Ter Aar 4 november

Het stond al op de planning en de agenda in 2020, maar het mocht niet lukken vanwege de corona-perikelen. Het jaar daarop weer. Nu goed, 3 keer is scheepsrecht dus we gaan er van uit dat we de Lichtjesavond in 2022 in Ter Aar wel kunnen organiseren.

De Hervormde en de Gereformeerde kerk én stichting !Triggr organiseren gezamenlijk de Lichtjesavond van Ter Aar, op 4 november. Je kunt jouw dierbare overleden(-en) op jouw eigen manier herdenken. Er worden die avond (19.00-20.30) verschillende manieren geboden om dit te doen. Het is een openbaar toegankelijke activiteit, voor iedereen. Je hoeft niet lid te zijn van een kerk.
Zo kun je een brief aan de hemel schrijven, en met de hemelpost versturen. Kinderen kunnen tekeningen maken en deze op een speciale herdenkingslijn hangen. Je kunt naar gedichten luisteren, of zelf gedichten lezen of een kaarsje branden.

De activiteit vindt plaats op het terrein voor de Hervormde kerk, op het (parkeer-)terrein voor het gemeentehuis van Ter Aar.

Pin It on Pinterest