Workshop Engelendoek

Workshop Engelendoek

Maak jouw kado – voor jezelf of voor een dierbare vriend(-in)

Workshop engelendoek Maak een engel, voor jezelf of om aan een ander kado te doen. De gebruikte technieken zijn niet moeilijk maar precies kunnen werken heeft een positieve uitwerking op het eindresultaat 🖼️.  Eerst wordt de achtergrond geverfd in een kleur naar keuze, daarna worden de gelaagde vleugels geknipt ✂️ en geplakt. Het mooist hiervoor is dundrukpapier (bijvoorbeeld uit een Bijbel) maar je kan ook zelf papier meenemen dat voor jou een bepaalde betekenis heeft, bijvoorbeeld muziekpapier met je favoriete 💖 compositie of het pakpapier 📝waar ooit je eerste kraamcadeautje in zat. Hoe dunner het papier, hoe meer de vleugels een 3D-effect krijgen. De vleugels kunnen verrijkt worden met ecoline of metalic-verf. In principe zijn er schilderdoekjes aanwezig (20×20 cm) maar ook hiervoor geldt dat je iets persoonlijks mee kan nemen om de engel op te maken, bijvoorbeeld een lijstje dat mooi in je interieur past of het houten dienblaadje 💁‍♀️ dat nog van je oma is geweest.

Datum en inschrijven

De workshop is op zondag 13 november 14-16 uur bij stichting !Triggr – Volksuniversiteit Ter Aar. Je kunt je je inschrijven door hier te klikken.

Pin It on Pinterest