Belangrijke info – Speelgoedruilmarkt – Swap Sint – Recycle Sint – 13 november 2022

Belangrijke info – Speelgoedruilmarkt – Swap Sint – Recycle Sint – 13 november 2022

Kom je zondag 13 november naar de Speelgoedruilmarkt?
Lees even verder…
Je kunt van 10-12 uur je speelgoed inbrengen. Het is belangrijk dat je je tas(-sen) gelabeld hebt. Je kunt bijvoorbeeld dit label gebruiken. Je naam moet in ieder geval duidelijk zijn, anders weten we niet aan wie we de punten terug kunnen geven.

Je kunt tussen 15-17 uur weer ander speelgoed, voor de toegekende waardepunten, uitkiezen. Neem daartoe een extra shopperbag mee. Aan het einde van de tafels wordt de inhoud van je shopperbag gecontroleerd tegen de toegekende waardepunten.

En als laatste vinden we het fijn als je je even aanmeldt, dan weten we hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten.

 

Pin It on Pinterest