Lichtjesavond Ter Aar 4 november 2022

Lichtjesavond Ter Aar 4 november 2022

Lichtjesavond Ter Aar 2022
Afgelopen vrijdag 4 november werd voor het eerst (na 2 eerdere pogingen (door corona helaas niet gelukt)) een gezamenlijke Lichtjesavond in Ter Aar georganiseerd. Deze avond, voor iedereen toegankelijk werd door de De Aarkerk Ter Aar en de Hervormde kerk en Stichting Triggr gezamenlijk georganiseerd.
De avond was van 19.00-20.30 uur.
Het was een mooie, serene, rustige avond. Het werd – boven verwachting – zeer goed bezocht.
De avond werd om 19.30 door burgemeester Robbert-Jan Van Duijn geopend. Hij sprak over troost brengen en kunnen herdenken.
De route en het plein was verlicht. Er waren twee buitententen.
Je kon de route rustig bewandelen. Je kon de kerk in voor muziek en gedichtenvoordracht. Er werden foto’s van overledenen getoond. Je kon buiten een kaarsje opsteken in de groene tent. Je kon in de Hemelpost-tent een een brief of tekening maken en die posten. Daar werd veel gebruik van gemaakt. Je kon langs de gedichtenlijn een gedicht lezen. Je kon binnen een kopje koffie drinken.
Als organisatie zijn we blij met de – nu al veel – positieve reacties die we op de avond hebben gekregen. We danken de scouting en alle vriendelijke vrijwilligers die mede deze avond mooi hebben laten verlopen.
Foto’s van Karel Snijders en privé gemaakt.
           

Pin It on Pinterest