Haakcafe in december 2022 in het teken van kerst

Haakcafe in december 2022 in het teken van kerst

Haakcafé’s december 2022 in het teken van kerst 🎄🎅 🦌 🕯️🌟🧝. 🎄 Op woensdag 7 en 21 december tussen 10-12 uur kun je bij het Haakcafé meedoen met het leren maken van enorm leuke Kerst-haak-werken. Het is prima te doen in de tijd die we ervoor hebben.
🎄
Let op 👉
In dit (gratis) Haakcafé haken we decoratie in wintersfeer: sneeuwvlokken, kerststerren en fonkelende waxinelichthouders. Je neemt 👉 zelf haakkatoen 🧶geschikt voor naald 2,5/3 mee, in een kleur die jij mooi vindt. Zorg voor haaknaalden 2 of 2,5. Je gaat wat strak haken dit keer. Verder is een steekmarkeerder/veiligheidsspeld en stompe wolnaald handig.
🎄
Neem ook alvast een waxinelichtje 🕯️ of led-lichtje 💡 mee. Wij zorgen voor de patronen en trakteren op verschillende kleuren dunne ✨ glitterdraadjes om samen te haken met jouw eigen garen, voor een extra glans voor de feestdagen!
🎄
De ☕ koffie / thee is van ons!
🎄 
Meer info en aanmelden: 7 december, klik hier
21 december, klik hier

Pin It on Pinterest