EHBO cursus – inclusief reanimatie en AED – gratis deelname

EHBO cursus – inclusief reanimatie en AED – gratis deelname

Afgelopen zondag 27 november vond de eerste van twee EHBO / reanimatie / AED cursussen plaats bij stichting !Triggr. Deze cursus werd verzorgd door het Rode Kruis. Het is prima verlopen. Op zondag 15 januari 2023 vindt de tweede EHBO / reanimatie / AED cursus plaats. In deze laatste cursus zal de nadruk meer liggen op het EHBO gedeelte. We hebben al een aantal deelnemers, maar er kunnen er nog een paar bij. Ben je docent, begeleider, vrijwilliger of vaste cursusdeelnemer bij stichting !Triggr of de Volksuniversiteit Ter Aar? Dan kun je gratis meedoen met deze cursus. Voor jou fijn en voor ons (stichting !Triggr en VUTA – bestuur) fijn om meer EHBO – vaardige mensen in-the-house te hebben. We waarderen het absoluut als je hier aan mee wil doen. Geef je op door te mailen, te bellen / whatsappen naar 0623071268 of door even op kantoor langs te lopen.

 

 

 

Pin It on Pinterest